Tidningen Buffé damp ner i brevinkastet för någon vecka sedan och jag fastnade direkt för ett recept på Bountybollar. Sakta men säkert närmar det sig jul och då ska det bakas julgodis :) Detta recept kommer absolut finnas med på julens godisbord...
Bountybollar
50 g smält smör
100 g riven kokos
2 dl florsocker
1/2 dl vispgrädde
200 g smält mörk choklad
1) Blanda smält smör med riven kokos, florsocker och vispgrädde.
2)Rulla till bollar, lägg på en tallrik och ställ i frysen minst 1 timme.
3)Doppa i smält mörk choklad och låt stelna på bakplåtspapper. Lägg ev i knäckformar.
Bountybollar
50 g smält smör
100 g riven kokos
2 dl florsocker
1/2 dl vispgrädde
200 g smält mörk choklad
1) Blanda smält smör med riven kokos, florsocker och vispgrädde.
2)Rulla till bollar, lägg på en tallrik och ställ i frysen minst 1 timme.
3)Doppa i smält mörk choklad och låt stelna på bakplåtspapper. Lägg ev i knäckformar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar